Rejsningsproblemer (impotens) og akupunktur

Rejsningsproblemer (impotens) er, når mandens lem ikke kan blive stift nok (eller ikke bliver ved med at være stift længe nok) til at gennemføre et samleje. I langt de fleste tilfælde er det muligt at behandle impotens med akupunktur, så manden – og dermed parret – får sexlivet tilbage.

Rejsningsbesvær berører noget af det mest centrale ved opfattelsen af, hvad en mand er, og det har stor betydning for samliv og ægteskab. Derfor er det er nødvendigt at genskabe det, som manden skal bruge til at fungere seksuelt. Balance fysisk og mentalt er forudsætningen for en holdbar løsning af problemet med den fysiske evne til sex.

Her er nogle af de tilbagemeldinger, som Noerreport.com akupunktur har fået fra patienter med rejsningsbesvær

“Jeg har simpelthen fået en ny mand.”
Kvinde på 39 år

Ved starten: “Jeg opdagede ikke, at jeg havde potensproblemer på én gang, det er kommet over en årrække … Efter 4 uger: “Jeg nyder min nye afslappethed før og under samlejet, jeg er ikke mere så krampagtig …” Efter 6 uger: ” Jeg skal love for, at der er kommet liv i den i denne uge. Jeg går gerne med nåle i øret altid, hvis det kan være sådan her.”
Mand på 66 år

Efter 4 uger: “Vi øver rigtig meget. Jeg har fået meget mere selvtillid, og jeg har nærmest lyst hele tiden …”
Efter 6 uger: ” … med lidt hjælp og en hånd fra min kone ved jeg nu, at tingene godt kan lykkes.”
Mand på 39 år

Ved starten: “Vi snakkede om mit potensproblem og hvad der skulle ske. Inde på briksen fik jeg små nåle i ørerne og lidt længere nåle i kroppen. Bagefter har jeg haft det dejlig afslappet. Jeg ved ikke, hvordan det virker på potensen, men jeg er meget optimistisk.” Efter 7 uger: “Jeg har været sammen med min kæreste i weekenden og vi har elsket rigtig dejligt.”
Mand på 54 år

Læs Susanne  Suensons videnskabelige artikel om behandling af Rejsningsbesvær  bragt i det videnskabelige tidsskrift Medical Acupuncture i maj 2014 (peer reviewed) :

Klinikkens åbningstider
Mandag til fredag 08.00-18.00
Kontakt Susanne Suenson, MPH,
akupunktør og jordemoder
mail@noerreport.com
23 46 60 05